Utnyttja bingobonus

Alla bingorum på nätet som är något att ha överhuvudtaget erbjuder sina spelare något som kallas bingobonus. Men den kan man ofta spela helt gratis! Den absolut vanligaste formen av bingobonus är Välkomstbonusen eller Insättningsbonusen, den brukar ligga på 100 %, det gör att när du sätter in pengar första gången så kommer bingorummet att matcha den insättningen med lika mycket som du satt in. När man vill spela billig bingo så är bingobonus en stor del att beakta när man väljer vilket bingorum man ska spela på.

Spela helt gratis bingo

Den bonus som gör att du kan spela helt gratis bingo på ett bingorum online är den som kallas registreringsbonus. Den får du bara för att du blir medlem på en sajt, de brukar inte vara så höga men ligger ändå ofta mellan 50 och 100 kronor. De pengarna sätts in på ditt spelkonto med en gång när du registrerat dig som medlem i ett bingorum. Enda nackdelen med en sådan här bonus är att man ofta inte kan plocka ut någon vinst förrän man har omsatt lika mycket pengar som bonusen var på med sina egna pengar. Detta beror på att annars skulle alla kunna tjäna pengar bara på att registrera sig på en bingosida utan att ens spela på den.

Krav på omsättning av pengar

Vad det gäller att plocka ut sina bonuspengar från ett bingorum på nätet så förhåller det sig så att man måste leva upp till omsättningskraven först. Detta för att människor inte ska kunna utnyttja systemet på fel sätt. Olika bingorum har olika krav för hur mycket man måste omsätta på sajten innan man kan plocka ut bonuspengar och bonusvinster, så kolla alltid upp vad som gäller där just du spelar.